Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Chongqing Huanyu Aluminum Material Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Ποιοτικός έλεγχος
QC Profile

Πολιτική ποιοτικού ελέγχου

Το Huanyu είναι έντονα δεσμευμένο στην παροχή ότι οι πελάτες με τα προϊόντα κραμάτων αργιλίου και οι υπηρεσίες των υψηλότερων πιθανών τεχνικών προτύπων. Θα επιτύχουμε αυτό με συνεχώς να προσπαθήσουμε για τη λειτουργική τελειότητα σε όλες τις διαδικασίες μας – απόκτηση, στοιχεία - επεξεργασία, ερμηνεία και υποβολή έκθεσης.

Θα επιτύχουμε το στόχο από:

  • Προσδιορίζοντας τις απαιτήσεις του πελάτη μας, και συνανμένος ή υπέρβαση των συμφωνηθε'ντων προτύπων,
  • Κάλυψη όλων των εφαρμόσιμων νομικών και ρυθμιστικών απαιτήσεων,
  • Συνεχώς βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης μας, συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης αυτής της πολιτικής κάθε πέντε έτη, ή λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία ή την αλλαγή μέσα στην επιχείρησή μας,
  • Προωθώντας την ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό σε όλους τους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης κατάρτισης,
  • Αυστηρά ελέγχοντας το σχέδιο, την εφαρμογή και την ολοκλήρωση όλων των προγραμμάτων,
  • Η εξασφάλιση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης μας διατηρεί τη συμμόρφωση στο ISO 9001:2004 από τους κανονικούς εσωτερικούς λογιστικούς ελέγχους, τις διοικητικές αναθεωρήσεις, τις διορθωτικές και προληπτικές ενέργειες.

Όλο το προσωπικό είναι αρμόδιο για την ποιότητα μέσα στην επιχείρηση και για τη διατήρηση των υψηλών προτύπων μας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Στερεός στρογγυλός φραγμός αλουμινίου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2024 aluminium-bar.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.